Kunststof pallets? Bij de Palletcentrale vind je alle pallet-disciplines onder 1 dak

kunststof pallet

kunststof pallet

Kunststof pallets online bestellen? Nieuwe en/of gebruikte kunststof pallets op locatie geleverd? Voor het grootste assortiment, de scherpste prijzen en beste service binnen de palletwereld ga je naar De Palletcentrale! De Palletcentrale is al sinds 1969 een begrip. Wij zijn dé kracht onder de vracht en voorzien dagelijks vele klanten van pallets. Dit doen wij vanuit 5 verschillende vestigingen door het land. Onze vestiging in Sas van Gent is een moderne palletfabriek waar wij zelfs pallets fabriceren. Doordat wij vrijwel alle disciplines in eigen hand hebben kunnen wij ons onderscheiden. Zo bieden wij een totaal pakket gebaseerd op kwaliteit, beschikbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om kunststof of hout, je vindt bij ons alle pallet-disciplines onder 1 dak. Via onze website laten we je graag kennis maken met ons bedrijf en onze producten. Mocht je specifieke vragen hebben of behoefte hebben aan advies kun je telefonisch contact met ons opnemen.

Kunststof pallets in verschillende maatvoeringen en typen

Ons assortiment kunststof pallets bestaat uit diverse maatvoeringen en typen. Door de hoeveelheid in voorraad in combinatie met de diverse mogelijkheden kunnen wij vrijwel in iedere klantwens snel voorzien. Welke keuze je maakt hangt o.a. van:

• Het budget
• De gewenste draagkracht
• De wijze van gebruik

Zo hebben we nieuwe en gebruikte modellen met een draagvermogen van 350 t/m 1500 kg. Ook is er keuze uit bepaalde afmetingen. Van 100 x 100 t/m 80 x 120 cm. Kortom, van lichte export pallets tot pallets voor in hoogbouwstellingen en vriesruimtes, De Palletcentrale levert het allemaal!

Voordelen van kunststof pallets

Naast de standaard houten pallets zijn vandaag de dag kunststof pallets populair. Dit komt mede door de vele voordelen die deze met zich mee brengen. Zo hoeft deze variant geen speciale behandeling tegen ongedierte te ondergaan voor export buiten Europa, voldoen ze aan de ISPM15 eisen, nemen ze geen vocht op en is er geen risico van beschadiging van goederen door splinters of uitstekende spijkers. Benieuwd of kunststof pallets geschikt zijn voor jouw situatie? Bel dan één van onze specialisten voor advies.

Maak a.u.b. uw keuze: