Opkoop overtollige pallets

De Palletcentrale koopt overtollige pallets op. Je oude pallets kunnen wij hergebruiken, recyclen of repareren. Of je nu Europallets, eenmalige pallets, CP pallets of andere pallets wilt verkopen, laat het ons weten. Door onze hoogste prijsgarantie ben je verzekerd van de hoogste prijs voor je pallets.

Hoe werkt het?

Hier een uitleg over hoe het verkopen van pallets in zijn werk gaat. Als je Europallets wilt verkopen kunnen we je direct van een prijs voorzien. Wil je andere overtollige pallets verkopen of inleveren? Dan ontvangen wij graag een foto van de partij pallets inclusief afmeting en aantal.

Ook is het mogelijk dat onze accountmanager bij je langs komt om de partij te bezichtigen. Je ontvangt direct een aanbieding van ons voor de pallets die je wilt inleveren.

Nadat we de opdracht tot ophaal hebben ontvangen, plannen wij deze in. Onze eigen transportafdeling zorgt voor een snelle afvoer.

  • Vanaf 50 stuks komen wij de pallets¬†ophalen.
  • De pallets dienen opgestapeld te zijn in veilige stapels van max. 17 pallets.
  • Er dient ter plekke een heftruck aanwezig te zijn om de pallets te kunnen laden.
  • Van iedere opgehaalde vracht ontvang je een overzichtelijk uitsorteerrapport via e-mail.
  • Ook is het mogelijk de pallets in te leveren op 1 van onze vestingen.
  • In het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stellen wij een CO2-certificaat op voor het opkopen van overtollige pallets. Het certificaat wordt opgesteld aan de hand van het aantal pallets en het gewicht.

Pallets verkopen of inleveren. Vul het formulier rechts in zodat wij een prijsvoorstel kunnen sturen of neem anders contact met ons op via e-mail, bel +31(0)168-357010 of stuur je afbeelding naar +31 648000000. Palletcentrale is het beste adres voor Pallet inkoop.

Overtollige pallets