H1 pallets voor de levensmiddelenindustrie, geleverd in Heihoek

H1 pallets koop je makkelijk online bij de Palletcentrale. Is jouw distributiecentrum, opslag of fabriek voor levensmiddelen gevestigd in Heihoek of omgeving? Dan is de webshop van de Palletcentrale jouw onlineadres. Hier vind je bijvoorbeeld de officiële H1 pallets.

Goudse kaas naar Australië met de H1 pallets van de Palletcentrale

Of je nu werkt bij de slagerij, kaasmakerij, koekjesfabriek of hete saus-makerij in Heihoek. Je wil natuurlijk dat jouw producten zoveel mogelijk verkocht worden en dat betekent dat de producten misschien wel heel Nederland, Europa of misschien zelfs de wereld doorkruisen! Want zeg nu zelf, die typisch Goudse kaas moeten ze toch niet alleen in Heihoek maar ook in Australië kunnen eten?

Nu kun je jouw kaas niet zomaar van Heihoek de wereld rond vervoeren. Daar heb je een H1 pallet voor nodig, deze voldoen namelijk aan de Europese Handelsinstituut regels. H1 pallets staan namelijk voor hygiënische pallets, omdat ze van kunststof gemaakt zijn, zijn ze makkelijk schoon te maken. Maar ook is het voor bacteriën bijna onmogelijk om in de pallet te nestelen en dus de producten te besmetten.

H1 pallets kopen bij de Palletcentrale voor het vervoer van jouw kaas, koekjes of vleeswaar

H1 pallet

H1 pallet

Bij de Palletcentrale koop je makkelijk de H1 pallet die bij jouw transport opdracht past. Weet je niet zeker wat de beste palletkeuze is voor jou? Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Onze collega’s denken graag met jou mee en gebruiken hun palletkennis om samen met jou de beste keuze te maken.

Daarna bestel je makkelijk de best passende H1 pallets in onze webshop. Deze leveren wij af bij jou in Heihoek.

Je vindt H1 pallets in de volgende categorieën:

Bij de Palletcentrale ben je verzekerd van 100% palletbeschikbaarheid, dit onder andere doordat wij werken met een eigen fabriek. Ook heb je zojuist de palletpartner gevonden met maar liefst 50 jaar aan ervaring! In deze 50 jaar heeft de Palletcentrale zich ontwikkeld tot marktleider in de palletbranche.