Wist je al dat je bij de Palletcentrale ook gebruikte blokpallets kunt kopen?

gebruikte blokpallet kopen

Kruisdek-blokpallet

Gebruikte blokpallets kopen doe je bij de Palletcentrale, zoals je misschien al weet, in alle soorten en maten. Je vindt ze in onze webshop van hout van kunststof en zelf van houtvezels. Los van de draagkracht, opbouw en maten hebben we bij Palletcentrale nog een verschil in onze pallets. Je kunt bij de Palletcentrale namelijk ook gebruikte blokpallets kopen! Zo bespaar je op de kosten én draag je op een hele simpele manier bij aan het recyclen en dus aan het milieu!

Palletcentrale (ver)koopt gebruikte blokpallets

Jij kunt aan twee kanten profiteren van de opkoop van gebruikte pallets door de Palletcentrale. Aan de ene kan kun je de opgeknapte, bewerkte en gebruikte blokpallets kopen voor een mooi prijsje. Zo beperk je je benodigde budget én kun je straks toch efficiënt jouw producten vervoeren.

Aan de andere kant verkoop jij jouw blokpallets die je niet meer gebruikt, of die misschien beschadigd zijn aan de Palletcentrale. Zo verdien je niet alleen aan de blokpallets die je niet meer gebruikt, je krijgt ook de ruimte in je opslag terug! We bepalen de prijs die we jou bieden voor je gebruikte pallet op basis van type en de staat van de pallet. Wat we jou in elk geval bieden is: de hoogste opkoopprijs.

We zetten enkele voorbeelden van gebruikte blokpallets die je kunt kopen op een rijtje:

Blokpallet omlopend zwaar 120x120cm, gebruikt 
Blokpallet open eenmalig (5 lat) 80x120cm, gebruikt
Blokpallet open halfzwaar 80x120cm, gebruikt
Blokpallet open zwaar 80x120cm, gebruikt

Weet jij al waarom een blokpallet tot de meest gebruikten pallets behoort? Kijk dan snel hier voor meer informatie.

Kiezen welke gebruikte blokpallets je zal kopen?

Wie weet verplaats, vervoer of transporteer jij jouw producten straks met een gedegen gebruikte blokpallet. We helpen jou bij de Palletcentrale graag kiezen. Samen vinden we het antwoord op de vraag “Welke gebruikte blokpallets kan ik het beste kopen?”
De ene pallet is de ander niet. Zoals we je vertelde aan het begin van dit artikel, verschillen blokpallets ook van bouw en type. We vertellen jou graag welk type het best geschikt is voor jouw vervoer opdracht.

Maak a.u.b. uw keuze: