Overtollige pallets lever je in de buurt van Wijk bij Duurstede in bij De Palletcentrale!

overtollige pallets

overtollige pallets

Overtollige pallets inleveren in de buurt van Wijk bij Duurstede? Pallets verkopen? Kies voor de beste prijs, service en duurzaamheid en lever jouw overtollige pallets in bij één van de 5 vestigingen van De Palletcentrale. De Palletcentrale is namelijk gespecialiseerd in het:

• Inkopen
• Verkopen
• Recyclen
• Produceren
• Repareren

Van verschillende soorten pallets. Of het nu gaat om CP, Euro of eenmalige pallets. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Het in- en verkopen van gebruikte pallets is een ultieme manier van recyclen. Houtafval is grondstof voor groene energiemarkt en eigen HT-ovens. Zowel voor de productie als reparatie van pallets hebben wij PEFC certificaat. Meer hierover kun je lezen op onze website.

Overtollige pallets opkopen

Graag kopen wij jouw overtollige pallets op! Afhankelijk van de hoeveelheid komen wij deze ophalen of kan je deze op onze locaties inleveren. Wil je vooraf een prijs weten? Vul dan enkele gegevens in en stuur een foto. Aan de hand van een foto kunnen wij je direct van een prijs voorzien. Ook is het mogelijk dat onze accountmanager bij je in de buurt van Wijk bij Duurstede langs komt. De accountmanager kan tevens direct een aanbieding doen zodat we snel kunnen handelen.

Overtollige pallets afvoeren

Wanneer je veel overtollige pallets hebt kunnen wij deze voor je afvoeren. Hierdoor bespaar je zelf hoge afvoerkosten en kun je weer gebruik maken van de ruimte. Als wij pallets afvoeren ontvang je een goede vergoeding en draag je bij aan duurzaamheid. Door het hergebruiken van pallets is namelijk minder hout nodig. In het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen stellen wij een CO2-certificaat op voor het opkopen van overtollige pallets. Het certificaat wordt opgesteld aan de hand van het aantal pallets en het gewicht.

Overtollige pallets inleveren bij De Palletcentrale? Wij bieden een goede prijs en u draagt bij aan een beter milieu!