Overtollige pallets hergebruiken, recyclen en repareren

overtollige pallets

Overtollige pallets inleveren? Dat kan bij De Palletcentrale! Naast verkoop houden wij ons namelijk bezig met het hergebruiken, recyclen en repareren van allerlei soorten pallets. Weggooien is zonde en niet duurzaam. Iets wat bij ons centraal staat. Zo staan wij erom bekend dat wij niet alleen waarde hechten aan goede kwaliteit van de producten en dienstverlening, maar ook aan de maatschappij om haar heen. Dit doen wij op verschillende gebieden:

• Arbeidsmarkt
• Duurzaamheid
• Vereniging en jeugd
• Lean and Green

Het in- en verkopen van gebruikte pallets is een ultieme manier van recyclen. Lever daarom jouw overtollige pallets hier bij ons in!

Overtollige pallets inleveren

Overtollige pallets lever je bij ons in voor de beste prijs. Wij bieden namelijk de hoogste prijsgarantie. Hoe werkt dit? Wij voorzien je gelijk van een prijs. Stuur ons een foto en kenmerken zoals de afmetingen en aantallen zodat wij hierop kunnen reageren. Wil je liever dat we langskomen? Bij grote hoeveelheden komt onze accountmanager graag langs. Door de kennis en ervaring kan hij direct een goed prijsvoorstel doen. Liever online een prijsvoorstel aanvragen? Vul dan het formulier in. Hier wordt gevraagd om persoonlijke gegevens, type pallets en het aantal.

Overtollige pallets op laten halen

Indien gewenst kunnen wij jouw overtollige pallets op locatie op komen halen. Dit doen wij vanaf 50 stuks. Daarnaast zijn er een aantal andere eisen zoals: het opstapelen van pallets in veilige stapels en het aanwezig zijn van een heftruck voor laden en lossen. Kun je hier niet aan voldoen? Op één van onze vestigingen ben je van harte welkom om de pallets in te leveren. Je kan kiezen uit Moerdijk, Sas van Gent, Rotterdam, Noord-Holland en Helmond.

Maak a.u.b. uw keuze: