Overtollige pallets verkopen kan via de website van de Palletcentrale

Overtollige pallets

Waar kan ik mijn overtollige pallets verkopen? Overtollige pallets verkoop je makkelijk aan de Palletcentrale.

De Palletcentrale is een bedrijf met passie voor pallets. Of we het nu hebben over

Overtollige pallets verkopen aan een bedrijf met passie voor transport!

Transport zit ons in het bloed! Wij werken graag met verschillende vormen, soorten en typen pallets. En dus ook jouw overtollige pallets!
We geven gebruikte pallets graag een nieuwe kans door overtollige pallets op te kopen. Pallets kunnen vaak jarenlang mee. Of ze nu gebruikt zijn voor opslag of voor transport. Waar ze eerst gebruikt werden om zakken graan mee te vervoeren, kunnen ze bij een nieuwe eigenaar terecht komen om dozen kleding tijdelijk op te slaan.

Hoe werkt het verkopen van overbodige pallets?

Overtollige pallets verkopen gaat bij de Palletcentrale vrij eenvoudig. Via de pagina op onze website geef je makkelijk aan:

  • Wie je bent
  • Je contactgegevens
  • Waar je gevestigd zit
  • Hoeveel pallets ja van welke soort wenst te verkopen

Op basis van een foto bekijken wij de staat van de pallets en ontvang jij het bod voor jouw overtollige pallets. In sommige gevallen komt een van onze collega’s langs om de pallets ter plekke te beoordelen. We bieden jou de hoogste opkoop prijs voor jouw overtollige pallets.

Door jouw overtollige pallets te verkopen heb jij de nutteloos gevulde ruimte in je opslag terug én verdien je geld in één keer. Vanaf 50 pallets komen wij ze graag bij jouw opslag ophalen. Wil jij ze dan opstapelen in stapels van max. 16 stuks?

De Palletcentrale verkoopt de overbodige pallets via de webshop

Als klanten van de Palletcentrale hun overtollige pallets verkopen aan ons, betekent dit dat wij ze ook weer verkopen aan onze klanten. Dit doen wij uiteraard alleen met 100% gecontroleerde en goedgekeurde pallets. Zo koop je altijd kwalitatieve pallets bij de Palletcentrale, ook als deze al een ronde gebruikt zijn. Je kunt via onze webshop dus makkelijk degelijke gebruikte pallets kopen voor een scherpe prijs!

Maak a.u.b. uw keuze: