Nieuwe kunststof pallets vertrekken uit Leersum en omgeving en gaan voor jou de wereld rond

Plastic pallet open upper deck medium weight 80X120cm, new

Nieuwe kunststof pallet

Heb je nieuwe kunststof pallets nodig voor opslag of transport vanuit Leersum? Bestel dan snel jouw nieuwe kunststof pallet via de Palletcentrale.

Op onze website vind je vele soorten pallets waaronder nieuwe kunststof pallets in verschillende afmetingen en draagvermogens. Het draagvermogen van een kunststof pallet hangt af van de vezels en in welke maten deze op elkaar geperst zijn. Hoe steviger deze op elkaar gedrukt zijn, hoe meer vezels er in hetzelfde formaat pallet kunnen én dus hoe hoger de draagkracht. Heb je de juiste kunststof pallet gevonden? Dan vervolg je het bestelproces eenvoudig én laat je binnenkort de pallets bij jou in Leersum bezorgen.

Vaak ligt de prijs van de kunststof pallets een fractie hoger dan de houten versies. Dit komt dan ook doordat nieuwe kunststof pallets een duurzame keuze zijn. De pallets die van kunststof worden gemaakt, gaan langer mee. Ook kun je de kunststof pallets makkelijk opbergen in jouw opslag in Leersum als deze niet in gebruikt zijn, veel kunststof pallets zijn namelijk nestbaar.

Gaat jouw transport de wereld over? Dan zijn nieuwe kunststof pallets ideaal

Elk type transport, en elk type opslag, vraagt om zijn eigen type pallet met zijn specifieke eigenschappen. Gaat jouw transport vanuit Leersum internationaal? Dan heb je uiteraard met vele regels en wetgeving te maken.

Zo ook de ISPM 15. Deze regelgeving stelt dat houten pallets eerst behandeld dienen te worden alvorens deze alle zeeën over mogen. Dit heeft te maken met de bacteriën en organisme die anders de hele wereld rond kunnen reizen. Met de nieuwe kunststof pallets van de Palletcentrale is deze behandeling niet nodig, via de kunststof kunnen de bacteriën namelijk niet meereizen.

Nieuwe kunststof pallets bestel je bij de Palletcentrale

Een nieuwe kunststof pallet bestel je makkelijk online op onze website. Je kunt makkelijk filteren en vind per pallet een omschrijving met specificaties. Zo vind je:

  • Prijs
  • Afmeting
  • Draagvermogen
  • Hoeveel stuks er geleverd worden
  • Voorraad locatie (als je de pallets graag zelf op wilt halen)
  • Max. Stapelhoogte

Wil je nu meer weten? Vragen over welke nieuwe kunststof pallet het beste bij jouw type opslag in Leersum past? Dan kun je ons altijd bellen. Verder bieden wij een 100% palletbeschikbaarheid én 50 jaar aan ervaring.