Nieuwe kunststof pallets voor jouw transport en jouw opslag

Plastic pallet open upper deck medium weight 80X120cm, new

In onze webshop, vind je verschillende nieuwe kunststof pallets. Zo ook onze collectie nieuwe kunststof pallets. Deze zijn onder andere geschikt voor transport maar ook voor opslag. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van bevroren waren in een vriezer. Deze dozen wil je niet direct op de vloer hebben staan, dat vriest vast! In dit geval is de keuze voor een kunststof pallet de meest logische optie.

De voordelen van nieuwe kunststof pallets op een rijtje

Een nieuwe kunststof pallet van de Palletcentrale biedt jou:

  • Draagkracht tot 1500kg
  • Afmetingen van 40cm x 60cm tot 100cm x 120 cm
  • Makkelijk op te slaan
  • Voldoen aan ISPM 15 eisen
  • Geen risico van splinters of spijkers
  • Langere levensduur

Nieuwe kunststof pallets kunnen zonder behandelingen de wereld rond

Laten we het even over het minst vanzelfsprekende voordeel hebben. De nieuwe kunststofpallets van de Palletcentrale voldoen aan de ISPM 15 eisen. ISPM staat voor International Phytosanitary Measure. Dit is een regeling welke door internationale partijen zijn opgesteld.
Dit betekent dat niet zomaar elke houten pallet mag worden gebruikt voor internationaal vervoer. In hout kunnen namelijk bacteriën en organismen zich nestelen. Deze willen we natuurlijk niet over de wereld verspreiden. Daarom moeten houten pallets eerst worden behandeld.
Zoals de Europeanen en Amerikanen vroeger ziek werden van de bacteriën die zij uitwisselden bij eerste ontmoetingen, willen we vandaag de dag dergelijke besmettingen voorkomen.

Nu is het zo, dat nieuwe kunststof pallets van de Palletcentrale deze behandeling niet nodig hebben. Je kunt ze gelijk gebruiken voor internationaal transport!

Nieuwe kunststof pallets online bestellen

Nieuwe kunststof pallets bestel je eenvoudig via de webshop van de Palletcentrale. Je filtert op afmeting en draagkracht. Ben je zelf niet zeker van de meest geschikte pallet voor jouw transport of opslag? Bel ons dan gerust eens op, wij helpen jou graag bij het kiezen van de meest geschikte nieuwe kunststof pallet.

Maak a.u.b. uw keuze: