Nieuwe H1 pallets levert de Palletcentrale in Dommelsvoort

Kunststof hygiene pallet H1 80x120cm, gebruikt BZ - bewerkt

H1 pallet

Nieuwe H1 pallets vind je in onze webshop. De Palletcentrale begon 50 jaar geleden in de pallet branche. En 7 jaar terug openden wij onze palletfabriek in Sas van Gent. Deze fabriek draait inmiddels op volle toeren, we produceren namelijk zo een 2 miljoen pallets per jaar. Dit betekent dat wij onze H1 pallet voorraad zelf in de hand hebben. Zo grijp jij nooit mis! Wij leveren onze pallets overal in Nederland, dus ook bij jou in Dommelsvoort.

Waarvoor worden nieuwe H1 pallets gebruikt?

Nieuwe H1 pallets worden vooral in de levensmiddelenindustrie veelvoudig gebruikt. Ook andere branches hebben de kracht van dit type pallet ontdekt. Veel van onze klanten in de omgeving van Dommelsvoort kiezen voor nieuwe H1 pallets.

We zetten de voordelen van de nieuwe H1 pallets voor jou op een rij:

  • H1 pallets worden van kunststof gemaakt en gaan dus lang mee
  • Zijn makkelijk schoon te houden
  • Hoeven niet behandeld te worden voor internationaal vervoer
  • Zijn geen bron van bacteriën en ongedierte

Dus ook andere branches profiteren van de voordelen van nieuwe H1 pallets. Zo gaat jouw investering in de nieuwe H1 pallets lang mee! Daarbij komt dat de H1 pallet die bij jou vertrekt vanuit Dommelsvoort de heel wereld over kan gaan!

Natuurlijk heb je ook houten pallets die een wereldreis of 3 kunnen maken, maar een houten pallet dient eerst behandeld te worden. Omdat een nieuwe H1 pallet gemaakt is van kunststof, mag hij vrij rondreizen. Hij hoeft niet behandeld te worden omdat kunststof bacteriën geen kans geeft om mee te reizen. Dát is nu een van de grote voordelen van de nieuwe H1 pallets van de Palletcentrale.

Waarom je jouw nieuwe H1 pallets bij de Palletcentrale koopt?

Je koopt jouw nieuwe H1 pallets bij de Palletcentrale: alle pallets, of dit nu nieuwe H1 pallets zijn, gebruikte óf houten pallets, bij jou in Dommelsvoort af levert. Dit betekent dat het bestel proces bij ons extreem eenvoudig is. Je zoekt snel en makkelijk de juiste pallet voor jouw bedrijf via de categorieën en filters. Je bestelt deze snel, na de bevestigingsmail is het een kwestie van afwachten tot onze geel/rode vrachtwagen bij jouw locatie in Dommelsvoort langskomt.

Het lastigste is het kiezen van de juiste pallet. Zijn nieuwe H1 pallets geschikt voor jouw transport? Bij twijfel kun je ons altijd bellen.