Kunststof pallets verkrijgbaar bij De Palletcentrale in de buurt van Ewijk

kunststof pallet

Kunststof pallets voor logistiek? Snel geleverd in de buurt van Ewijk? De Palletcentrale beschikt over meer dan 500.000 pallets op voorraad en levert met 30 eigen vrachtwagens. Dit doen wij niet alleen in de buurt van Ewijk maar ook in de rest van Nederland en het Buitenland. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Moerdijk, Sas van Gent, Middenmeer en Helmond voorzien wij dagelijks klanten van vele typen en soorten pallets en aanverwante producten. Of het nu gaat om houten of kunststof pallets, wij zijn hét aangewezen adres. Wij houden ons bezig met inkoop, verkoop, verhuur en productie. Onze eigen moderne palletfabriek produceert alle mogelijke standaard en klantspecifieke pallets. Heb je speciale wensen? Neem dan contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Kunststof pallets en meer

De Palletcentrale biedt niet alleen kunststof pallets aan. Wij staan garant voor totaaloplossingen door:

• Meerdere vestigingen
• Eigen productie
• Breed assortiment
• Eigen transport

Daarnaast gaat het bestellen van kunststof pallets gemakkelijk en snel. Kies de pallets die je wilt bestellen, vul de gegevens in, kies een verzendmethode en betaal. Jouw bestelling zal vervolgens snel worden geleverd in de buurt van Ewijk. Wil je liever zelf producten af komen halen? Bij het product staat aangegeven waar je dit kunt afhalen. Je bent hier van harte welkom.

Kunststof pallets online bestellen

Kunststof pallets online bestellen en op locatie in de buurt van Ewijk laten plaatsen? Maak dan gebruik van onze handige webshop. Hier heb je keuze uit diverse maatvoeringen en typen. Welke pallet geschikt is hangt o.a. af van de wijze van gebruik, de gewenste draagkracht en het beschikbare budget. Indien wenselijk kunnen we je adviseren voordat je een bestelling plaatst. Maak gebruik van onze chat of neem telefonisch contact met ons op.