Kunststof pallet 80 x 120 cm met verschillend draagvermogen en statuskunststofpallet

80 x 120 cm kunststof pallets koop je bij Palletcentrale. Wij verkopen veel verschillende soorten kunststof pallets. Zo kan je kiezen uit:

  • Nieuwe kunststof pallets
  • Gebruikte kunststof pallets
  • H1 pallets

Maar ook vind je bij de Palletcentrale kunststof pallets met een draagvermogen van bijvoorbeeld 350kg of 1250kg. De draagvermogens van kunststof pallets variëren sterk. Let hier dus goed op bij de aanschaf van je kunststof pallet, of je deze nu koopt in de afmeting 80 x 120 cm of een van onze andere afmetingen.

Kortom, keuze genoeg! Bekijk onze collectie kunststof pallets snel.

De voordelen van 80 x 120 cm kunststof pallets

Kunststof pallets 80 x 120 cm, hebben onder andere als voordeel dat zij makkelijk schoon te maken zijn. Dit is natuurlijk wel zo handig, zeker als je internationaal vervoert! (Houten pallets dien je eerst met hitte te behandelen!) Sommige van onze 80 x 120 cm pallets zijn nestbaar! Zo kun je de kunststof pallets makkelijk opbergen als je ze niet gebruikt.

Ook zijn kunststof pallets een duurzame keuze! Kunststof gaat langer mee dan de houten pallets.

Kunststof pallet 80 x 120 cm; waarom je die koopt bij de Palletcentrale

Jouw kunststof pallet in onder andere de afmeting 80 x 120 cm, koop je via de webshop van de Palletcentrale omdat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben! In deze 50 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een (kunststof) pallet leverancier voor het totaal pakket: inkopen, opkopen én verkopen.

Zo kies jij uit het meest gevarieerde aanbod aan kunststof pallets! Ook de kunststof pallet van 80 x 120 cm die volledig voldoet aan jouw eisen, vind jij in onze shop!

Kunststof pallets 80 x 120 cm online kopen

Kunststof pallets 80 x 120 cm nodig? Ben je overtuigd van de voordelen en de mogelijkheden die wij bij Palletcentrale jouw bieden op het gebied van plastic pallets? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Mocht je vragen hebben, grote aantallen pallets nodig hebben of op zoek zijn naar advies voor het kopen van de ideale kunststof pallet? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.