Kunststof pallet 40 x 60 cm met verschillend draagvermogen en statuskunststofpallet

40 x 60 cm kunststof pallets koop je online bij de Palletcentrale. Wij verkopen namelijk vele modellen kunststof pallets. Zo kies je uit:

  • Nieuwe kunststof pallets
  • Gebruikte Kunststof pallets
  • H1 pallets

Maar je vind bij Palletcentrale natuurlijk ook kunststof pallets met een draagvermogen van bijvoorbeeld 300kg of 500kg. Het draagvermogen van een  kunststof pallet in de maat 40×60 cm kan variëren. Let hier dus goed op bij de aanschaf van een kunststof pallet, of je deze nu koopt in de afmeting 40 x 60 cm of een van onze andere afmetingen.

Kortom, keuze genoeg! Bekijk onze collectie kunststof pallets snel.

De voordelen van 40 x 60 cm kunststof pallets

Kunststof pallets 40 x 60 cm, hebben onder andere als voordeel dat zij makkelijk schoon te maken zijn. Dit is natuurlijk wel zo handig, zeker als je buiten Europa vervoert! (Houten pallets dien je namelijk eerst een hittebehandeling te geven) Sommige van onze 40 x 60 cm pallets zijn stapelbaar! Zo kun je de kunststof pallets makkelijk opbergen als je ze niet gebruikt.

Ook zijn kunststof pallets een duurzame keuze! Kunststof gaat langer mee dan de houten pallets.

Kunststof pallet 40 x 60 cm; waarom je die koopt bij de Palletcentrale

Jouw kunststof pallet in bijvoorbeeld de afmeting 40 x 60 cm, koop je via de webshop van de Palletcentrale omdat wij al meer dan 50 jaar ervaring hebben! In deze 50 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een (kunststof) pallet leverancier voor het totaal pakket: inkopen, opkopen én verkopen.

Zo kies jij uit het meest gevarieerde aanbod aan kunststof pallets! Ook de kunststof pallet van 40 x 60 cm die volledig voldoet aan jouw eisen, vind jij in onze webshop!

Kunststof pallets 40 x 60 cm online kopen

Kunststof pallets 40 x 60 cm nodig? Ben je overtuigd van de voordelen en de mogelijkheden die wij bij Palletcentrale jouw bieden op het gebied van plastic pallets? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Mocht je vragen hebben, grote aantallen pallets nodig hebben, of op zoek zijn naar advies voor het kopen van de ideale kunststof pallet? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.