Houten pallets kopen en snel laten leveren in de buurt van Amerongen en omgeving

houten pallet

Houten pallets kopen in grote aantallen? Deze op locatie in de buurt van Amerongen laten bezorgen? Geef jouw bestelling dan direct door aan de klantenservice. Via de webshop kun je gemakkelijk en snel diverse soorten, maten en hoeveelheid houten pallets kopen. Jouw order wordt vervolgens direct verwerkt zodat de bestelling snel wordt geleverd. De Palletcentrale is al vele jaren marktleider in de palletbranche. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte pallets aan klanten in zowel Amerongen als de rest van Nederland, België, Noord-Frankrijk en Duitsland. Door onze ruime voorraad met gemiddeld 500.000 pallets kunnen wij zelfs in de grootste transportprojecten snel voorzien. Pallets nodig? Wil je advies voordat je een bestelling plaatst? Laat één van onze medewerkers je dan assisteren. Dit kan gemakkelijk via de chat, het contactformulier of gewoon per telefoon.

Nieuwe en gebruikte houten pallets kopen

De Palletcentrale is hét aangewezen adres om zowel nieuwe als gebruikte houten pallets te kopen. Bij ons kun je o.a. kiezen uit:

Balk pallets
• Blokpallets
• CP pallets
Display pallets
EPAL Europallets

Deze zijn verkrijgbaar in afmetingen van 100 x 120 cm t/m 98 x 104 cm. Naast afmeting kunnen deze variëren in draagvermogen. Van 350 kg tot zelfs 2000 kg.

Houten Europallets kopen

Als je houten Europallets wilt kopen in de buurt van Amerongen moet je beslist bij de Palletcentrale zijn. Wij leveren Europallets direct vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Helmond, Sas van Gent, Noord-Holland en Moerdijk. Al deze pallets voldoen aan de opgestelde normen. Nieuw of gebruikt? Wij leveren het beide. Gebruikte Europallets kopen kan rechtstreeks uit ons eigen magazijn. Hierdoor bespaar je op transportkosten.

Houten pallets kopen voor de scherpste prijs

Op zoek naar de scherpste prijs? Hou dan onze aanbiedingen in de gaten. Via onze webshop verkopen wij regelmatig kwalitatief goede pallets voor een bodemprijs. Deze variëren van licht tot zwaar gebruikt. Al deze pallets kunnen op locaties in Amerongen en de rest van Nederland worden bezorgd. Kom je ze liever halen? Geen probleem.