Gebruikte houten pallets Gebruikte kunststof pallets Opkoop

Gebruik je je pallets in Gassel niet meer?

Gebruikte pallets kopen en verkopen

Gebruikte pallets

Maken die niet gebruikte pallets in de hoek, jouw opslag in Gassel wat klein? Liggen ze je in de weg? Misschien gebruik je de pallets niet omdat je een inschattingsfoutje hebt gemaakt bij het bestellen van de pallets. Of zit je nu met pallets die je niet meer gebruikt opgescheept omdat je bent samengevoegd met een ander bedrijf en hebben jullie allebei pallets ten over? Dan hebben we leuk nieuws! Palletcentrale koopt graag ook jouw gebruikte pallets op.

Wij houden namelijk van pallets of deze nu nieuw uit de fabriek komen en nog nieuw ruiken, of dat deze al heel wat vervoer-ervaring hebben en je de sporen aan ze af ziet.

Die niet meer gebruikte pallets. Doodzonde.

Gebruikte pallets die maar liggen te verstoffen in een distributiecentrum in Gassel, vinden wij doodzonde. Wij zien pallets namelijk graag in actie! Of ze nu op een vorkheftruck zijn geladen en jouw dozen voorraad vervoeren. Of dat ze alle dozen bij elkaar houden terwijl ze in een container de wereld over varen. Daarom willen wij graag jouw oude en niet meer gebruikte pallets hebben. We knappen ze op waar nodig en verkopen ze door aan een nieuwe eigenaar.

Verkoop je gebruikte pallets, de voor- en voordelen.

Voor jou betekent dit:

  • Je hebt de ruimte in je opslag in Gassel weer terug
  • Je ontvangt de hoogste prijs voor jouw pallets
  • Je hoeft niet meer tegen de stapel met ongebruikte pallets aan te kijken
  • Je draagt bij aan de recycling en dus verbetering van het milieu.

Voor ons is dit ook voordelig:

  • We kunnen gebruikte pallets aanbieden voor onze klanten met een kleiner budget
  • We dragen bij aan de verbetering van het milieu
  • We mogen het lot van stilliggende pallets veranderen

Heb jij pallets die je niet meer gebruikt in de buurt van Gassel, pallets waar je graag vanaf wilt? Wil je ruimte terug hebben en bijdragen aan een stukje beter milieu? Verkoop dan je pallets aan de palletcentrale.