Gebruikte houten pallets Gebruikte kunststof pallets Opkoop

Gebruikte pallets die ooit begonnen als nieuwe pallets

Gebruikte pallets kopen en verkopen

Ook gebruikte pallets vind je bij de Palletcentrale. Waarschijnlijk had je het al een beetje verwacht; bij Palletcentrale hebben wij iets met pallets. Of dit nu de houtenpallets, kunststofpallets of gebruikte pallets zijn. Nu is er niks leukers dan een klant blij maken met een levering van “net nieuw geproduceerde pallets” uit eigen fabriek. Maar wat gebeurt er met pallets die niet meer worden gebruikt? Pallets die eens zo trouw hebben gediend als transportondersteuning kunnen zomaar overbodig worden. Bijvoorbeeld wanneer bedrijven

  • samenvoegen
  • minder verkopen
  • over gaan op een ander businessmodel
  • nieuwe locaties openen
  • enzovoorts

dan blijven er soms pallets links liggen. De pallets zijn gebruikt maar zeker nog niet afgekeurd. Sommige pallets kunnen enkele jaren mee gaan. Zeker de kunststofversies van tegenwoordig.

Niet meer gebruikte pallets nemen jouw kostbare ruimte in

Nu kunnen gebruikte pallets daar in de hoek blijven liggen, maar daar wordt niemand blijer van. Wij, als palletliefhebbers vinden dat doodzonde. Maar jij als ‘overtollige-palleteigenaar’ baalt natuurlijk ook, want al die pallets liggen gewoon in de weg.

Wat we dan doen bij Palletcentrale is simpel: we kopen deze van je terug. Dan kun jij de ruimte weer efficiënt gebruiken en geven wij de gebruikte pallets weer een nieuw doel! Ook maken wij onze klanten graag blij met gebruikte pallets. Zo gaan onze pallets nooit verloren.

Groen-denken: Palletcentrale voor een nieuw leven voor gebruikte pallets

Gebruikte pallets hoeven nog lang niet afgeschreven te worden. In het teken van groen-denken willen we natuurlijk alles uit een product halen. Zelf ben je misschien ook wel bezig met het verduurzamen van jouw bedrijf?

Bij palletcentrale proberen we ons steentje bij te dragen aan de verbetering van het milieu door de pallets die niet meer worden gebruikt weer een nieuw leven in te blazen. Als de pallets nog in goede staat zijn, kunnen zij zo door naar een nieuwe eigenaar om daar te doen waar ze voor zijn gemaakt: vervoeren.

Gebruikte pallets verkopen, repareren of recyclen?

Hebben de gebruikte/overtollige pallets hun beste tijd echt wel gehad? Dan repareren wij ze voordat ze weer door verkocht worden. Als deze pallets het echt niet meer gaan redden, kunnen wij ze makkelijk recyclen. Dan worden zij gebruikt als nieuwe grondstof.

Wil jij de ruimte in je magazijn beter gebruiken? Of misschien wel uit duurzaamheidsoogpunt jouw gebruikte pallets een nieuw leven geven? Neem contact op met de Palletcentrale voor het verkopen van jouw overtollige pallets.

Maak a.u.b. uw keuze: