Gebruikte pallets kopen? De Palletcentrale heeft een vestiging in de buurt van Aalst en meer

Gebruikte pallets kopen en verkopen

Gebruikte pallets

Gebruikte pallets kopen bij De Palletcentrale in de buurt van Aalst? Houten of kunststof pallets? Wil je advies welke gebruikte houten pallets het beste aansluiten bij jouw wensen? Dan moet je beslist bij De Palletcentrale zijn. Wij staan al sinds 1969 bekend onder het motto ‘de kracht onder de vracht’ en houden ons sinds die tijd bezig met het in- en verkopen van pallets. Met trots hebben wij sinds 2012 een eigen moderne palletfabriek geopend. Sinds die tijd hebben wij zelfs alle disciplines in eigen beheer! Doordat wij ons weten te onderscheiden van andere zijn wij een bekende naam binnen de palletwereld. Dit komt mede door ons totaalpakket op het gebied van:

• Kwaliteit
• Duurzaamheid
• Betrouwbaarheid
• Beschikbaarheid

Met onze enorme voorraad pallets kun je bij ons altijd vertrouwen op de beste en snelste levering. Bij jou in de buurt van Aalst maar ook in de rest van Nederland en zelfs het buitenland.

Waarom gebruikte pallets kopen bij De Palletcentrale?

Snel gebruikte pallets kopen in de buurt van Aalst? Wij leveren snel zowel nieuwe als gebruikte pallets. Indien wenselijk ook eventueel aanverwante producten die je op onze website kunt bekijken. Door onze 5 vestigingen en brede assortiment zijn wij snel bij jou in de buurt. We beschikken over 30 vrachtwagens waarmee wij snelle leveringen van zowel onze eigen productielijn als andere pallets verzorgen. Wij bieden 100% kwaliteitsgarantie. Daarnaast hechten wij niet alleen waarde aan de kwaliteit van de producten maar ook aan de maatschappij. Daarom lopen we al jaren vooruit op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Gebruikte pallets kopen en verkopen

Het kopen van gebruikte pallets kan rechtstreeks via onze webshop. Heb je vragen? Speciale wensen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast geven we je uiteraard een uitgebreid advies over de verschillende pallets uit ons assortiment. Wilt je niet kopen maar verkopen? Wij kopen pallets graag van je over!