Gebruikte pallets kopen bij De Palletcentrale

Gebruikte pallets kopen en verkopen

Gebruikte pallets kopen in kleine en grote hoeveelheden? Verschillende afmetingen? Ophalen of laten bezorgen? Als je denkt aan pallets denk je natuurlijk gelijk aan De Palletcentrale! Met dan 500.000 pallets en aanverwante producten voorradig zijn wij beslist de grootste in onze branche. Wij staan al vele jaren bekend als marktleider in verkoop van nieuwe en gebruikte pallets. Wij bieden totaaloplossingen zoals:

• Nieuw
• Gebruikt
• Opkoop
• Reparatie

Als je een manier zoekt om producten te vervoeren bieden pallets dé oplossing. Pallets zijn namelijk sterk en kunnen hergebruikt worden. Vrijwel in alle gevallen zijn houten pallets te repareren zodat ze weer inzetbaar zijn voor de pallethandel. Duurzaam en milieubewust!

Online gebruikte pallets kopen

Via onze gebruiksvriendelijke webshop kan er online gebruikte pallets gekocht worden. Van blokpallets tot balkpallets en van CP pallet tot EPAL euro pallets. Alles leveren wij snel uit voorraad. Zo’n grote voorraad pallets als wij hebben vindt je nergens. Daarnaast kunnen we snel inspelen op jouw wensen doordat we leveren vanuit verschillende vestigingen. Pallets nodig in de buurt van Rotterdam? Noord Holland of Moerdijk? Bekijk onze verschillende vestigingen. Naast het kopen van gebruikte pallets kun je hier terecht voor het verkopen. Overtollige pallets nemen wij graag aan.

Gebruikte houten of kunststof pallets kopen?

Als je gebruikte pallets wilt kopen heb je de keuze uit houten of kunststof. Houten pallets zijn milieuvriendelijker maar kunststof pallets hebben ook zo hun voordelen. Zo splinteren en rotten deze niet. Daarnaast nemen ze geen vocht op. Over het algemeen gaat kunststof langer mee. De aanschafkosten zijn hoger. Daarnaast kan kunststof niet elke belasting aan. Weet je niet welke pallets het beste bij jouw wensen en situatie aansluiten? Neem dan contact met ons op. Eén van onze medewerkers voorziet je graag van eerlijk en deskundig advies. Met onze kennis en ervaring weten wij als geen ander passende pallets te leveren voor vrijwel iedere klantwens.

Maak a.u.b. uw keuze: