Gebruikte kunststof pallets, de voordelen van beide werelden in Ooij

Gebruikte kunststof pallet

Gebruikte kunststof pallet

Hét voordeel van de gebruikte kunststof pallets is dat je profiteert van het voordeel van kunststof: dat gaat lang mee en deze combineert met het voordeel van gebruikte pallets: prijs.
Kunststof pallets staan er namelijk om bekend langer mee te gaan dan de houten versie. Dit houdt wel in dat de prijs normaliter hoger is dan de prijs van de houten pallets. De prijs van de gebruikte kunststof pallets ligt uiteraard lager dan die van nieuwe kunststof pallets.
Dus wanneer je kiest voor gebruikte kunststof pallets in Ooij, profiteer je van beide werelden!

Bij de Palletcentrale vind je vele soorten. We hebben de keuze uit verschillende pallets met het draagvermogen van 350kg tot en met 1250kg. De afmetingen variëren tussen:

  • 100cmx120cm
  • 40cmx60xm
  • 60cmx80cm
  • 80cmx120cm

Gebruikte kunststof pallets: Kiezen, bestellen en wachten

Als je jouw keuze eenmaal hebt gemaakt, duurt het niet lang meer voor je jouw gebruikte kunststof pallets ontvangt in Ooij.
Je geeft eenvoudig aan hoeveel pallets je wenst te ontvangen. (Let op, er staat vaak een leverhoeveelheid aangegeven in de omschrijving.) Vervolgens kun je kiezen om meer gebruikte kunststof pallets te bestellen of meteen af te rekenen. Na het invullen van de benodigde gegevens en betalingsvoorkeur kun je afrekenen en worden de pallets binnenkort bij jou in Ooij afgeleverd.

Het is ook mogelijk de pallets zelf op te halen. We vertellen je hier wel graag bij dat de door jou gekozen gebruikte kunststof pallets zich op verschillende Palletcentrale-locaties kunnen bevinden.

Verkoop jouw gebruikte kunststof pallets voor de beste prijs aan de Palletcentrale

Nu kun je natuurlijk niet alleen gebruikte kunststof pallets kopen bij de Palletcentrale, je kunt ze ook bij ons verkopen. Heb je voor andere pallets gekozen? Of heb je er momenteel te veel en vormen jouw gebruikte kunststof pallets een sta-in-de-weg? Via een foto of tijdens een bezoek aan jouw opslag in de buurt van Ooij, bepalen wij de opkoopprijs van jouw gebruikte pallets. We bieden jou de hoogste prijs. Zo creëren we een win-win situatie.