Vele soorten gebruikte kunststof pallets vind je bij de Palletcentrale

Gebruikte kunststof pallet

Op het gebied van gebruikte kunststof pallets, is de Palletcentrale jouw adres. Naast de klassieke houten pallets, biedt de Palletcentrale jou ook gebruikte kunststof pallets. We leveren deze in alle vormen en maten:

  • Displaypallet
  • H1 pallet
  • Een dichte pallet
  • Nestbaar
  • Open bovendek
  • Wel of niet omlopend
  • Enzovoorts

De voordelen van (gebruikte) kunststof pallets voor jou

Het voordeel van kunststof pallets ten opzichte van de houten versies is bijvoorbeeld dat je de kunststofpallets niet hoeft te behandelen tegen ongedierte, wanneer je buiten Europa wilt vervoeren. Uitstekende splinters en spijkers zijn verleden tijd. Verder neemt de kunststof geen vocht op en zijn ze makkelijk schoon te maken.

Een gebruikte kunststof pallet kan dé oplossing zijn voor jouw vervoer- of opslagvraagstuk. Wil je controleren of één van deze kunststof pallets geschikt is voor jouw situatie? Bel onze klantenservice dan gerust op. Zij beantwoorden graag al jouw vragen.

Gebruikte kunststof pallets vanwege de lange levensduur

Dat kunststof een langere levensduur heeft dan hout, is algemeen bekend. Dit is dan ook de reden dat we gebruikte kunststof pallets graag een nieuw leven willen geven via onze webshop. Ook bij slechte weersomstandigheden houden kunststof pallets stand.
Uiteraard maken wij de gebruikte kunststof pallets schoon en controleren we deze alvorens deze te verkopen.

Gebruikte kunststof pallets van de Palletcentrale

Nooit misgrijpen op het gebied van gebruikte kunststof pallets? Bekijk dan deze categorie op onze website. Hier vind je alle soorten gebruikte kunststof pallets. Uiteraard zijn deze allemaal gecontroleerd en beoordeeld. Alleen de nog nette en goed functionerende kunststof pallets vind je weer terug in onze webshop.

Let wel op de het draagvermogen van een (gebruikte) kunststof pallet vaak lager ligt dan dat van een houten pallet. We raden je daarom ook aan goed te kijken naar de specificaties die je bij elke gebruikte kunststof pallet kunt vinden.

Maak a.u.b. uw keuze: