Gebruikte houten pallets kopen of verkopen?

Gebruikte blokpallet

Jouw gebruikte houten pallets verkopen aan of kopen bij Palletcentrale. We komen bij je langs en bekijken de partij pallets die je wenst te verkopen. Op basis van de staat van de gebruikte pallets bieden we jou een prijs. We kunnen dit doen aan de hand van een foto of wanneer we langskomen. We kunnen je nu al zeggen dat wij de hoogste opkoopprijs bieden.

Waarom? Aan de ene kant omdat dit jou je ruimte in de opslag teruggeeft. En aan de ander kant omdat wij graag gebruikte houten pallets een tweede kans geven.

Natuurlijk is het voor ons fantastisch om mooie houten pallets te verkopen die net uit de fabriek komen! Maar we hebben toch ook een zwak voor gebruikte houten pallets. Deze pallets hebben vaak al enige ervaring opgedaan en kennen het klappen van de zweep.

Het kopen van gebruikte houten pallets voor al jouw transportdoeleinden

Dit betekent dat je ook terecht kunt bij de Palletcentrale wanneer je graag gebruikte pallets koopt. Misschien wel uit milieubewust oogpunt, of om te besparen op je budget. Hoe dan ook bij Palletcentrale weet je zeker dat je pallets van kwaliteit koopt. Ook de gebruikte houten pallets zijn van zodanige kwaliteit dat ze nog vele transport- of opslagjaren kunnen vervullen voor jou.

Kies jouw gebruikte houten pallet

Over transportdoeleinden gesproken. Elk bedrijf vervoert zijn producten op zijn eigen manier. Zo kun je gebruik maken van dozen, zakken of tonnen, kun je vervoeren per schip, trein of vrachtwagen, maar kun je dus ook vervoeren met verschillende pallets.
Op onze website kun je dan ook de gebruikte houten pallets filteren. Zo maak je het zoeken naar de ideale gebruikte houten pallet makkelijk voor jezelf. Zoek je bijvoorbeeld:

  • een pallet van 110×120 cm
  • een pallet van 75×140 cm
  • een pallet met het draagvermogen van 1250kg
  • een gebruikte balkpallet
  • een gebruikte CP-pallet
  • een pallet met het draagvermogen van 500kg

Dan filter je jouw opties voor gebruikte houten pallets makkelijk uit ons brede aanbod.

Zien we binnenkort jouw bestelling voorbijkomen?

Maak a.u.b. uw keuze: