Gebruikte H1 pallets uit Katwijk kun je kopen bij én verkopen aan de Palletcentrale.

Plastic H1 pallet 80X120cm, used

Gebruikte H1 pallet, wil jij gebruik maken van de voordelen? Maar niet betalen voor een gloednieuwe H1 pallet?

Gebruikte H1 pallets van de kaasboer tot de tulpenhandelaar

Dat kan zeker! Dit omdat een van die voordelen van gebruikte H1 pallets is, dat deze kunststof pallets bijzonder lang mee gaan. Dit betekent dat ook wanneer de pallets al een ronde zijn gebruikt, zij nog prima functioneren. Zo verkopen wij de gebruikte H1 pallets van de voormalige kaasproducent uit Katwijk via onze webshop aan een exporteur in de tulpen branche.

Waarom zowel een kaasproducent als een tulpenhandelaar graag gebruik maken van gebruikte H1 pallets vertellen we je zo.
Eerst willen we je graag vertellen dat we bij de Palletcentrale de gebruikte H1 pallets uiteraard eerst goed controleren. We kijken of de gebruikte H1 pallets niet beschadigd zijn en kijken de algehele staat na. Pas als de gebruikte H1 pallets de keuring zijn doorgekomen, bieden wij jou deze aan in de webshop. Zo kun jij de pallets vanuit Katwijk bestellen en laten leveren.

Bacteriën zijn geen partij voor de gebruikte H1 pallets van de Palletcentrale

De H1 pallet is dus erg gewild in verschillende branches. Zo zijn bedrijven uit de levensmiddelenindustrie, waaronder onze kaasboer uit [PLAATSNAAM} van zo-even, verplicht om H1 pallets te gebruiken voor transport van hun producten. Dit omdat in kunststof pallets, en zeker de H1 pallets, bacteriën niet kunnen nestelen. Dit verkleint het risico op besmetting van de etens- en drinkwaren.

Om dezelfde reden gebruiken ook internationale handelaren graag de gebruikte H1 pallets. Wanneer zij hun handelswaar vanuit Katwijk willen vervoeren naar overzeese gebieden, moeten zij ofwel de houten pallets eerst laten behandelen ofwel ze gebruiken gebruikte H1 pallets. Deze zijn namelijk, zoals gezegd, niet vatbaar voor bacteriën.

Nóg meer voordelen van de gebruikte H1 pallets van de Palletcentrale

Verder zijn gebruikte H1 pallets:

  • Goedkoper dan nieuwe H1 pallets
  • Makkelijk schoon te maken
  • Splinter vrij
  • Kunnen goed tegen bijzonder hoge en lage temperaturen

Wil jij ook graag gebruikte H1 pallets bestellen voor jouw transportopdrachten? Kijk gerust even rond op onze gebruikte H1 pallet pagina.