De levensloop van de gebruikte H1 pallets van de Palletcentrale

Plastic H1 pallet 80X120cm, used

Gebruikte H1 pallet

Gebruikte H1 pallets, we nemen je mee, terug naar het begin. Een gebruikte H1 pallet begint natuurlijk als nieuwe H1 pallet op het moment dat deze uit onze fabriek in Sas van Gent komt. Een nieuwe H1 pallet heeft een lang gebruiksleven voor zich. Dit omdat H1 pallets worden gemaakt van kunststof en dit is een bijzonder duurzaam materiaal.

Deze H1 pallet wordt via de webshop van de Palletcentrale verkocht aan een producent van boeren geitenkaas. Deze producent heeft internationaal succes bereikt en wil zijn geitenkaas de wereld rondsturen. Hiervoor maakt hij gebruik van de H1 pallets. Dit omdat hij met zijn geitenkaas onder de levensmiddelenindustrie valt, deze branche zit vast aan regels om het risico op besmetting te verkleinen. Het gebruik maken van H1 pallets valt hier dan ook onder.

De voordelen van de nieuwe/ gebruikte H1 pallets op een rij:

  • Lange levensduur
  • Hygiënisch
  • Geschikt voor internationaal vervoer
  • Geen splinters
  • Bacterie vrij

Van nieuwe naar gebruikte H1 pallets

Nu zijn we enkele jaren verder en blijven de gebruikte H1 pallets van deze producent liggen in zijn opslag. Omdat de levensduur van kunststof H1 pallets lang is, zien de pallets er nog erg netjes uit. De Palletcentrale koopt dan ook gebruikte H1 pallets weer op. Dit doen wij uiteraard voor de beste opkoop prijs. Zo creëren we een win-win situatie. De gebruikte H1 pallets liggen de geitenkaasproducent niet meer in de weg én wij kunnen de pallets weer verkopen via onze webshop. We bepalen de prijs voor de gebruikte H1 pallets op basis van een foto of wanneer wij langskomen om de pallets op te halen.

Gebruikte H1 pallets worden streng beoordeeld

Gebruikte H1 pallets zijn vaak nog lang niet klaar om gerecycled te worden maar kunnen nog best een tijd mee. We beoordelen de pallets op verschillende criteria en besluiten dan of deze nog netjes genoeg zijn voor de verkoop.

Zo koop je nooit gebruikte H1 pallets van slechte kwaliteit. Maar wel echte H1 pallets voor een erg scherp prijsje!

Maak a.u.b. uw keuze: