Waar kun je in de buurt van Lienden gebruikte Europallets kopen?

EPAL-Europallet 80cm x 120cm gebruikt

gebruikte europallets kopen

Gebruikte Europallets kopen in de buurt van Lienden, doe je bij Palletcentrale. Wij hebben locaties gevestigd in:

Maar leveren alle gebruikte Europallets bij jou in (de buurt van) Lienden af.

Gebruikte Europallets kopen

Zoek je pallets die aan de EPAL eisen voldoen? Pallets die je kunt gebruiken om vanuit Lienden internationaal te transporteren?
Dan kom je uit bij de Europallets. Deze kun je uiteraard bij Palletcentrale kopen: zo uit onze eigen fabriek. Maar weet je al dat je bij Palletcentrale ook gebruikte Europallets kun kopen? Dit biedt jou de volgende voordelen:

  • Scherp geprijsd
  • Voldoen aan de EPAL normen
  • Een pallet van 120 cm x 80cm
  • Een draagkracht van max. 2000 kg.
  • Goede kwaliteit

Over dat laatste willen we het graag nog even hebben: De kwaliteit. Bij Palletcentrale zorgen we ervoor dat jij altijd een goede kwaliteitspallet koopt. Ook gebruikte Europallets doen hiervoor niet onder. We kijken de opgekochte, gebruikte Europallets goed na. Alle pallets worden gecontroleerd. Wanneer een gebruikte Europallet niet door de test komt, wordt deze eerst gerepareerd voordat je hem in onze webshop kunt kopen.

Wil jij gebruikte Europallets kopen in Lienden? Bezoek dan onze webshop.

Gebruikte Europallets kopen bij Palletcentrale voorop

De Palletcentrale is, mede dankzij de optie om gebruikte (Euro)pallets op te kopen, marktleider in de palletwereld. Doordat wij zowel gloednieuwe Europallets produceren en verkopen, in combinatie met de verkoop van gebruikte en opgeknapte Europallets, kiezen veel bedrijven in de buurt van Lienden voor de Palletcentrale. Hierdoor hebben wij veel ervaring en weten wij voor vele uitdagingen oplossingen te verzinnen.

Wil jij ook gebruik maken van de kennis en ervaring van Palletcentrale als marktleider? Neem dan gerust eens contact op voor meer advies, of bestel eenvoudig online in onze webshop.