Gebruikte Europallets kopen, net zo kwalitatief

EPAL-Europallet 80cm x 120cm gebruikt

Gebruikte pallets kopen bij de Palletcentrale, wij  hebben wij het beste voor met pallets. Of dit nu Europallets zijn, ze van hout zijn of van plastic, of ze oud, nieuw of gebruikt zijn. Wij laten een (Euro)pallet graag zo lang mogelijk meegaan. En dat is nu precies waarover wij het graag even willen hebben, het langer mee laten gaan van die laats genoemde: door middel van gebruikte Europallets kopen.

Een gebruikte Europallet biedt jou:

  • Een kwalitatief transportmiddel voor een scherpe prijs
  • Een EPAL gekwalificeerde pallet
  • Een 80cm x 120 cm pallet
  • Een pallet met draagkracht tot en met 2000kg

Het proces van gebruikte Europallets kopen bij Palletcentrale

Gebruikte Europallets kopen, doe je bij de Palletcentrale. Dit, ten eerste, omdat wij gebruikte Europallets opkopen voor de beste prijs bij de huidige eigenaren van Gebruikte Europallets.

De volgende stap is dan de Europallets op te halen en te inspecteren. We vragen ons zelf af wat er moet gebeuren voordat de pallet er weer tegen aan kan.

Wij controleren elke Europallet nauwkeurig, we zorgen dat elke gebruikte pallet van kwalitatief niveau is alvorens wij deze verkopen.

Alleen als we zeker weten dat de gebruikte Europallet (weer) voldoet aan de EPAL eisen en het kwaliteitsniveau van de Palletcentrale heeft bereikt, gaat hij de “Gebruikte Europallets” verkoop weer in. Je weet bij de Palletcentrale dus zeker dat je bij het kopen van een gebruikte Europallet niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Door gebruikte Europallets te kopen, koop je dankzij de EPAL normen zekerheid en dankzij de Palletcentrale kwaliteit.

450 miljoen gebruikte Europallets kopen

De Europallet is de meest gebruikte pallet. Naar schatting zijn er maar liefst 450 miljoen Europallets in omloop. En dit worden ooit allemaal stuk voor stuk verouderde /gebruikte Europallets. Nu betekent dit dus dat deze Europallets veelvuldig worden gebruikt. Gebruikte Europallets verouderen of gaan kapot.

Palletcentrale wil deze Europallets graag recyclen en een nieuw leven geven. Help jij mee door gebruikte Europallets bij Palletcentrale te kopen?

Maak a.u.b. uw keuze: