Gebruikte blokpallets koop je bij de Palletcentrale in de buurt van Maastricht

gebruikte blokpallet kopen

Gebruikte blokpallets kopen in Maastricht, wij vertellen je hier graag meer over.

Pallets, ze zijn er in alle soorten en maten. Je hebt ze niet alleen in verschillende materialen. Je hebt ze ook in honderden verschillende afmetingen. De ene pallet is zelf al behoorlijk zwaar, waar de andere pallet amper iets weegt. Je hebt:

Maar weet je ook, dat je makkelijk gebruikte blokpallets kunt kopen bij de Palletcentrale?

Gebruikte blokpallets kopen in Maastricht, koop ik dan geen slechte pallet?

Met een gebruikte blokpallets kopen, koop je zeker geen slechte pallet. Bij de Palletcentrale kopen wij de gebruikte blokpallets op van bedrijven die deze over hebben of eventueel beschadigd zijn.

Als je een gebruikte blokpallet koopt bij de Palletcentrale in de buurt van Maastricht, heb je niet zomaar een ‘bijna vergane’ blokpallet. Wij verkopen jou zeker geen beschadigde blokpallet. We bekijken uiteraard de staat van de gebruikt blokpallets, beoordelen deze, en als de blokpallet niet door onze keuring komt, dan wordt hij gerepareerd!

We herstellen de schade en behandelen de pallet met liefde. Bij de Palletcentrale kunnen we namelijk niet anders dan een tikkeltje van pallets houden. Dus alleen de opgeknapte en sterke pallets gaan weer terug naar het dienst-doende-leven. Koop jij je gebruikte blokpallets bij de Palletcentrale.

Gebruikte blokpallets kopen, kies jij voor passie voor de pallets?

Gebruikte blokpallets kopen doe je online bij de Palletcentrale! Nu zijn wij bij de Palletcentrale natuurlijk al helemaal blij dat de gebruikte blokpallets niet zomaar verloren gaan. Maar we kunnen ons voorstellen dat wanneer jij een gebruikte blokpallet koopt dat niet is omdat je onze passie voor pallets deelt.

Jij kiest misschien voor het kopen van een gebruikte blokpallet vanuit groene overwegingen? Zo draag je toch bij aan recyclesysteem en dus aan een beetje beter milieu!

Of je denkt gewoon als een ondernemer en snapt dat een gebruikte pallet scheelt in prijs ten opzichte van een mooie nieuwe blokpallet die zo uit onze fabriek komt rollen. Bekijk nu de gebruikte blokpallets in de buurt van Maastricht.

Wat je motief ook is, we stellen je graag voor aan onze gebruikte blokpallets.