Europallets Worsum

Europallets, EPAL pallets of EUR-Pallets voor jou in Worsum

Europallets voldoen aan de EPAL eisen. Ze worden dan ook wel EPAL pallets of EUR-pallets genoemd. Deze EPAL eisen zorgen voor een continu kwaliteits- en veiligheidsniveau.

EPAL Euro pallet 80X120cm, 1st choice

Europallet van de Palletcentrale

Een Europallet is een gestandaardiseerde pallet van 80cm x 120cm en kan tot maximaal 2000kg dragen. Of je nu een pallet zoekt voor je opslag in Worsum of vervoer vanuit Worsum. De Europallet is voor beide opties de geschikte keuze.

Deze gestandaardiseerde Europallets zijn de meest gangbare opties van Pallets. Niet alleen omdat de pallets zekerheid bieden door de regels waaraan zij voldoen maar ook door het gemakkelijke formaat.

Zo zijn er, volgens een schatting van EPAL, maar liefst 450 miljoen exemplaren in omloop. Hoeveel hiervan heb jij in jouw bezit op jouw locatie in Worsum?

Europallets van nu

Europallets worden tegenwoordig behandeld met HT (Heat Treated). Dit betekent dat de pallets gedurende 30 minuten, in een soort warmtekamer worden verhit tot minimaal 56 graden Celsius. Zo worden alle bacteriën en dergelijke gedood. Dit is dan ook verplicht als je internationaal wilt transporteren.

Jouw Europallet, zijn Europallet, mijn Europallet

Soms is de omloopsnelheid van de Europallet hoog. Zo hoog dat ‘jouw Europallet’ niet bestaat. Jij levert jouw goederen af, maar de pallets dienen nog even als opslag voor deze goederen. Maar jij kunt niet zonder Europallets in Worsum. Dus krijg je bij jouw afleverpunt weer andere, lege Europallets mee. Zo blijft jouw voorraad op peil maar wissel je wel.

Europallets in het kort:

  • Altijd 120cm x 80 cm
  • Tot max. 2000kg draagkracht
  • Volgens EPAL regels geproduceerd
  • De nieuwste pallets zijn HT behandeld

Europallets van de palletcentrale

Je koopt jouw Europallets, nieuw, behandeld of gebruikt, bij de Palletcentrale vanwege onze 49 jaar aan ervaring. We weten waar het over hebben. Een Europallet is niet zomaar een pallet voor ons, en pallets zijn zeker niet allemaal hetzelfde.

Wil je nu gebruik maken van de ervaring van Palletcentrale? Of je nu jouw Europallets wilt bestellen, of eerst meer deskundig advies wilt voor jouw transport of opslag in Worsum; Palletcentrale staat voor je klaar. Neem nu contact op.