Europallets volgens EPAL eisen geven jou zekerheid

EPAL Euro pallet 80X120cm, 1st choice

Alle Europallets voor jou vind je bij de Palletcentrale, ook wel EPAL pallets. Welke naam je graag gebruikt maakt niet uit. De Europallet is áltijd volgens de EPAL normen, waarden en eisen gemaakt. EPAL is de organisatie die alle Europallet-regels opstelt om zo de kwaliteit en veiligheid van pallettransport te waarborgen.

Dit betekent dat je door het kopen van een Europallet altijd een pallet hebt van 80×120 centimeter met een draaglast tot maximaal 2000kg. Zowel voor het opslaan van goederen als voor het vervoer zijn de Europallets geschikt.

Drie keuzes in Europallets

  • Onder de Europallets hebben we drie keuzes. Zo kun je kiezen uit
  • Nieuwe Europallets
  • 1e keus Europallets
  • Gebruikte Europallets

Welke Europallet je ook kiest, bij de Palletcentrale schaf je altijd een kwalitatieve pallet aan.
Naast de EPAL eisen, waar al onze Europallets aan voldoen, zijn ook de gebruikte Europallets van goede kwaliteit. We lopen de oude pallets na en repareren of behandelen deze waar nodig. Pas als de gebruikte Europallet helemaal is gecontroleerd, kan hij de verkoop weer in. Het kopen van gebruikte Europallets is een budget-vriendelijke optie.
De 1e keus Europallets zijn de bijna nieuwe Europallets die je bij de Palletcentrale kunt kopen.

De nieuwste versie zijn de Nieuwe Europallets, deze worden dan ook HT geleverd. HT staat voor Heat Treated. HT is vereist wanneer je van plan bent je goederen internationaal te vervoeren. Deze behandeling zorgt er namelijk voor dat het hout geen bacteriën, ongedierte en dergelijke kan opnemen en dus verspreiden. Doordat jij zeker weet dat wij de pallets hebben behandeld, kun jij jouw goederen met een gerust hart vervoeren.

Europallets bestel je bij de Palletcentrale

Omdat de Palletcentrale jou alle soorten Europallets biedt: gebruikt. 1e keus of nieuwe Europallets, is de Palletcentrale jouw leverancier. We gaan namelijk voor het totaalproduct. We kiezen er bewust voor om niet alleen nieuwe pallets te verkopen maar ook om oude/ gebruikte Europallets op te kopen, op te knappen en te verkopen. We staan hier garant voor de kwaliteit de gebruikte pallets. Zo gaan goed presterende Europallets nooit verloren. Dat toch zonde zijn, nietwaar?

Maak a.u.b. uw keuze: