Europallets kopen die volgens de EPAL normen zijn gefabriceerd

EPAL Europallet

EPAL europallet

Europallets kopen voor het vervoeren, opslaan en/of tonen van producten? Op zoek naar Europallets die volgens de EPAL normen zijn gefabriceerd? Voor de pallets van de beste kwaliteit, scherpste prijzen en snelle levering moet je bij De Palletcentrale zijn! Al sinds 1969 actief in de pallethandel. Vanuit 5 verschillende vestigingen houden wij ons bezig met in- en verkopen van pallets. Daarnaast hebben wij de productie in eigen beheer. Met een eigen productielijn en breed assortiment en 30 vrachtwagens voorzien wij dagelijks vele klanten van pallets. Inmiddels hebben wij met trots verschillende kwaliteitscertificaten behaald waaronder:

  • PEFC
  • VAL-I-PAC
  • CP Pallets
  • Lean and green
  • EPAL europallets

Wij sorteren en repareren alle europallets volgens de internationale EPAL eisen. Meer hierover kun je vinden op onze website.

Europallets kopen die voldoen aan de EPAL eisen

Als je de meest bekende en gangbare pallets wilt aanschaffen raden wij je de Europallet aan. Wij leveren deze palletsoort direct vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Helmond, Sas van Gent, Noord-Holland en Moerdijk. Europallets hebben een standaard afmeting van 80 bij 120 centimeter en een draagvermogen tot maximaal 2000kg bij gelijkmatige verdeeldheid. Een ‘Europallet’ kan de naam Europallet dragen wanneer deze voldoet aan de EPAL eisen. EPAL is het instituut dat de normen van de pallet opstelt en bewaakt.

ISPM15 Europallets kopen

Pallets buiten Europa exporteren? Wil je Europallets kopen die HT zijn? Alle europallets kunnen wij ook HT (HeatTreated) leveren conform ISPM15 richtlijnen. Dit betekent dat de pallets zijn behandeld ter voorkoming van verspreiding van insecten en ongedierte. Dit kun je herkennen aan het merkteken op de pallet.

Europallets verkopen

Wil je geen Europallets kopen maar verkopen? Wij nemen deze graag van je over. Vanaf een bepaald aantal kunnen wij deze pallets zelfs komen ophalen met onze eigen vrachtwagens. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Maak a.u.b. uw keuze: