CP Pallet Amsterdam

De CP pallets van Palletcentrale voor jou in Amsterdam

CP4 pallet

Een CP pallet wat biedt dat jou? Naast het praktische van de pallet in het algemeen, zijn er velen soorten en smaken. De CP pallet is zeker een speciale pallet. Deze pallets zijn dan ook niet voor niets bedacht voor, en veel gebruikt door, de Chemie industrie.

De CP pallet wordt naast de chemie industrie ook door andere industrieën gewaardeerd en is een veelvoudig gebruikte pallet.

CP pallets vanuit Amsterdam op reis

Waar gaat jouw transport naartoe? Beginnend in Amsterdam en eindigend in…? Misschien gaan jouw producten heel Nederland door, of misschien wel verder dan de Nederlandse grenzen? Gaat jouw

  • Vrachtwagen
  • Container
  • Schip
  • Vliegtuig
  • Of trein

van Amsterdam naar andere landen in Europa, of de wereld rond? Met CP pallets kun je jouw producten makkelijk verplaatsen. En van zo een verre reis, wordt de pallet natuurlijk zo nu en dan best een beetje vies. In verscheidene industrieën is dit iets wat niet geaccepteerd wordt. Dit is dan ook het moment dat de CP pallets worden ingeschakeld.

Wist je al dat er vele verschillende soorten CP pallets bestaan?
9 om precies te zijn. Elk CP palletnummer is bij Palletcentrale gemaakt volgens de gestandaardiseerde maten en eisen; en dus specifiek geschikt voor verschillende doelen. Werk je in Amsterdam bijvoorbeeld met containers? Dan raden we je CP5 aan. Deze is klein en compact, past makkelijk in de containers én beschikt over alle eigenschappen die je verwacht van een CP pallet.
Maar wanneer je vanuit Amsterdam grote zaken vervoert, denk aan vaten, dan zouden wij bij Palletcentrale je eerder CP3 of CP9 aanraden.

Jouw CP pallet kiezen

Zo is er voor elk doel een CP pallet (nummer) beschikbaar. De een is sterker dan de ander, de ander groot of juist klein. Maar denk ook aan verschillen in het onderdek, is deze open of gesloten?

Welke CP pallet past het beste bij jouw vervoer vanuit Amsterdam? Zo veel opties maakt het niet makkelijker om de juiste pallet te kiezen. Daarom helpen wij jou graag bij het maken van een besluit. We vertellen je graag alles over de verschillende CP pallets.