CP pallets van de Palletcentrale

CP4 pallet

CP4 pallet

CP pallets onderscheiden zich van alle andere pallets op het gebied van standaardisatie. Ooit werden deze pallets bedacht voor de chemie industrie, CP staat dan ook voor chemie pallet. De CP pallets zijn allemaal gestandaardiseerd in o.a. afmeting en draagkracht. Deze standaardisatie werd zo populair dat er inmiddels 9 soorten zijn.

CP pallets worden naast de chemie-industrie ook graag in andere industrie├źn gebruikt voor transport. Enkele eigenschappen van CP pallets zijn:

  • grote vaten vervoeren
  • grote pallets
  • kleine pallets
  • zakken vervoeren
  • grote draagkracht
  • etc.

CP pallets tellen en kiezen

CP pallets, zijn er maar liefst in 9 soorten. Deze zijn heel gemakkelijk uit elkaar te houden. Ze zijn namelijk genummerd van 1 t/m 9. Elk nummer heeft zo zijn eigen typerende eigenschappen.

Zo heb je nummers die geschikt zijn voor het vervoeren van zakken zoals nr. 1 en 6. Of wil je juist grote vaten vervoeren? Dan heb je meer aan nummer 3, 8 en 9, dit zijn namelijk de grootste pallets onder de CP pallets. Waar nr. 5 juist een van de kleinere is, en zo makkelijk in een container past. Maar wat denk je van nr. 4 en 7? Deze lijken veel op CP1 en CP6: vervoer van onder andere zakken. Wel zijn deze pallets groter qua formaat. De CP2 pallet is een fractie groter dan nummer 5 maar heeft toch een bescheiden formaat.

Als je nu meer wilt weten over alle CP pallets en welk nummer nu het beste geschikt is voor jouw transport, dan informeren wij jou graag.

Bel ons, of stuur een mail! We leggen je graag alle details van elke pallet uit.

CP1, 15 keer of CP 6, 100 keer, CP pallets bestel je bij de Palletcentrale

Waarom je je CP pallet bij de Palletcentrale bestelt? Omdat je bij de Palletcentrale een 100% palletbeschikbaarheid krijgt. We leveren alle CP pallets uit voorraad, zo grijp je nooit mis. Een gebruikte CP pallet of een nieuwe CP pallet, je vindt alle nummers en versies in de aantallen die jij nodig hebt voor jouw transport.

We voorzien jou graag in alle mogelijke CP pallet nummers! Voor meer informatie kun je altijd bellen.

Maak a.u.b. uw keuze: