CP pallets kopen voor jouw opslag in Heihoek

CP8 114x114cm, gebruikt OZ

CP 8 plallet

CP pallets kopen om jouw goederen op te slaan op een CP pallet in Heihoek? Welke CP pallets koop jij? En waar ga jij jouw CP pallets kopen?

CP pallets zijn ooit ontworpen voor de chemie industrie, vandaar ook CP; chemie industrie pallet. Er bestaan 9 soorten CP pallets met elk hun eigen afmetingen en doeleinden. Deze standaardisatie is niet onopgemerkt gebleven door andere branches. Verscheidende industrieën hebben dit voordeel, de eenvoud, ontdekt.

CP pallets kopen voor jouw industrie

Wil jij ook CP pallets kopen om jouw goederen mee te vervoeren vanuit Heihoek of op te slaan? Bij de Palletcentrale vind je alle CP palletnummers. Elk nummer heeft zijn eigen formaat en eigen draagkracht. Doordat de CP pallets gestandaardiseerd zijn, weet je waar je aan toe bent. Koop je een CP5 pallet? Dan heb je de ideale pallet voor vervoer per container.

We zetten de afmetingen van de CP palletnummers voor je op een rijtje:

CP pallets kopen op basis van afmetingen en type onderdek

Naast de afmeting is het onderdek ook typerend voor een pallet. En dus bepalend voor welke CP pallets jij koopt.

Ben jij al bekend met een open onderdek? Hierbij heeft de pallet geen rondlopende lat aan de onderkant. Of wil je juist een pallet met een lat aan de onderkant: een omlopend onderdek?

Welke is nu wanneer handig en wat is nu slim voor jou in Heihoek? Welke CP pallet jij het beste kunt kopen, vertellen we je graag. Stuur ons een mailtje of bel ons eens op. We leggen het je graag uit.

Heb je je keuze gemaakt? Dan bestel je super makkelijk jouw CP pallets in onze webshop. Het is een kwestie van kiezen, klikken en wachten.