CP pallets kopen: op de makkelijke manier

CP8 114x114cm, gebruikt OZ

Wil je makkelijk en snel CP pallets kopen? Via de webshop van Palletcentrale bestel je makkelijk alle soorten CP pallets in alle maten en draagkracht die je zoekt. Het bestellen is net zo eenvoudig als een paar schoenen online bestellen:

  • Je zoekt een CP pallet
  • Je vindt en kiest voor jou de juiste CP pallet
  • Je geeft aan hoeveel CP pallets je wilt hebben
  • Je plaatst je bestelling
  • Je wacht totdat de Palletcentrale de juiste CP pallets bij jou aflevert

Zo makkelijk kan het zijn om de ideale CP pallets voor jouw opslag of transport te kopen

Welke CP pallets koop jij?

Maar hoe zat het nu ook alweer precies met die CP pallets? Een CP pallet is een chemie industrie pallet. Deze zijn zo rond de 90’er jaren ontwikkeld, inmiddels zijn er 9 verschillende versies in 5 verschillende maten in omloop.

Zo zijn CP3, CP8 en CP9 van groot formaat: maar liefst 114cm x 114cm! CP3 en CP9 hebben meer draagkracht dankzij de oversteek. Het verschil zit hem in het onderdek, bij CP3 is deze open bij de CP9 is deze omlopend. CP8 is de CP pallet die je moet kopen wanneer je een CP pallet zoekt met een onderlossing.

Verder heb je natuurlijk nog CP1 en CP6 deze zijn handig voor het vervoeren van goederen die verpakt zijn in een zak en zijn beiden 110cm x 120 cm. Het verschil vind je in een open onderdek of een met een kruisdek. CP2? CP2 is klein van maat (80cm x 120cm) maar is sterk voor zijn grote door de oversteek! CP4 en CP7 hebben hetzelfde formaat en verschillen weer in een open- of kruisdek onderdek. CP5 heeft een bijzonder formaat, en is daarom ideaal voor vervoer per container: 76cm x 114cm.

Door de verschillende CP pallets het bos niet meer zien

Nu zijn dit heel veel maten, verschillende centimeters en verschillende draagkrachten. De een los je ‘normaal’ via de bovenkant, de ander los je onderdoor. Waar de een beter geschikt is voor zakken is de ander geschikt voor drums of dozen.
Weet jij even niet welke CP pallets je moet kopen? Welke past bij jou? Bel ons op voor wat advies!

Maak a.u.b. uw keuze: