Blokpallets Utrecht

Blokpallets

Blokpallets in Utrecht en haar variaties bij de Palletcentrale

Blokpallets Palletcentrale

Blokpallets kopen in Utecht, daar weten wij bij De Palletcentrale alles van, deze leveren wij in heel Nederland, dus ook bij jou in Utrecht. Of we het nu hebben over Kanaleneiland, Papendorp, Terwijde, De Meern of Rijnenburg.

Ben jij al bekend met de verschillen tussen alle blokpallets? Los van het materiaal; hout, kunststof, houtvezels etc., verschillen pallets:

  • in het gewicht dat zij kunnen dragen
  • in eigen gewicht
  • in opbouw
  • in behandeling
  • in status

Op de website van Palletcentrale kun je dan ook filteren op gewicht, draagvermogen, staat en formaat. Zo vind je altijd de blokpallet die in jouw Utrechtse straatje past.

Bekijk nu alle blokpallets

De blokpallets voor jou

Welke blokpallet is geschikt voor jouw bedrijf in Utrecht? We informeren jou graag over alle ins en outs van onze blokpallets. Bij Palletcentrale hebben inmiddels 50 jaar ervaring met alle soorten blokpallets.

Blokpallets hebben één bijzonder groot voordeel. Je kunt ze aan alle vier de kanten oppakken. Hoe je ook aan komt rijden met je hefttruck. Hoe je de pallets ook hebt weggezet, of oppakt, je kunt er altijd bij. Dit voorkomt veel puzzelen en onhandigheden. Dit is dan ook dé reden dat veel van onze klanten in de omgeving van Utrecht voor een van onze blokpallets kiezen.

Blokpallet dubbeldek zwaar 115x115cm

Een blokpallet die toch echt wel boven alle anderen uitsteekt, mogen we je daar even iets over vertellen? We willen het kort hebben over de: ‘Blokpallet dubbeldek zwaar 115x115cm’ dit is toch wel echt een robuuste en betrouwbare pallet. Hij is aardig aan de maat en valt dan ook onder de gewichtsklasse zwaar (15-20kg) daarbij komt dat deze blokpallet maar liefst tot 2000 kg kan tillen! Dat zijn 24 volwassen mannen op die ene pallet! Dat wordt stapelen, want met 24 man op een ruime vierkante meter wordt wat krap, denk je niet?

Ben jij zelf eerder opzoek naar een lieve pallet? Misschien wat kleiner, of is een lagere draagkracht ook voldoende? Dan hebben wij ook nog genoeg keuze! Alle opties vind je op de pagina met blokpallets.