Blokpallets Milsbeek

Blokpallets

De variaties van de blokpallets in Milsbeek van de Palletcentrale

Blokpallets Palletcentrale

Blokpallets, daar weten wij bij De Palletcentrale alles van, deze leveren wij in heel Nederland, dus ook bij jou in Milsbeek. Ben jij al bekend met de verschillen tussen alle pallets? Los van het materiaal; hout, kunststof, houtvezels etc., verschillen pallets:

  • in het gewicht dat zij kunnen dragen
  • in eigen gewicht
  • in opbouw
  • in behandeling
  • in status

Op de website van Palletcentrale kun je dan ook filteren op gewicht, draagvermogen, staat en formaat. Zo vind je altijd de blokpallet die in jouw straatje, in Milsbeek, past.

De blokpallets voor jou

Wil je weten welke pallet geschikt is voor jouw bedrijf in Milsbeek? We informeren jou graag over alle ins en outs van onze blokpallets. Bij Palletcentrale hebben we inmiddels 50 jaar ervaring met alle soorten (blok)pallets.

Blokpallets hebben één bijzonder groot voordeel. Je kunt ze aan alle vier de kanten oppakken. Hoe je ook aan komt rijden met je hefttruck. Hoe je de pallets ook hebt weggezet, of oppakt, je kunt er altijd bij. Dit voorkomt veel puzzelen en onhandigheden. Dit is dan ook dé reden dat veel van onze klanten in de omgeving van Milsbeek voor een van onze blokpallets kiezen.