Blokpallets Heumen

Blokpallets

De variaties van de blokpallets in Heumen van de Palletcentrale

Blokpallets Palletcentrale

Blokpallets, daar weten wij bij De Palletcentrale alles van, deze leveren wij in heel Nederland, dus ook bij jou in Heumen. Ben jij al bekend met de verschillen tussen alle pallets? Los van het materiaal; hout, kunststof, houtvezels etc., verschillen pallets:

  • in het gewicht dat zij kunnen dragen
  • in eigen gewicht
  • in opbouw
  • in behandeling
  • in status

Op de website van Palletcentrale kun je dan ook filteren op gewicht, draagvermogen, staat en formaat. Zo vind je altijd de blokpallet die in jouw straatje, in Heumen, past.

De blokpallets voor jou

Wil je weten welke pallet geschikt is voor jouw bedrijf in Heumen? We informeren jou graag over alle ins en outs van onze blokpallets. Bij Palletcentrale hebben we inmiddels 50 jaar ervaring met alle soorten (blok)pallets.

Blokpallets hebben één bijzonder groot voordeel. Je kunt ze aan alle vier de kanten oppakken. Hoe je ook aan komt rijden met je hefttruck. Hoe je de pallets ook hebt weggezet, of oppakt, je kunt er altijd bij. Dit voorkomt veel puzzelen en onhandigheden. Dit is dan ook dé reden dat veel van onze klanten in de omgeving van Heumen voor een van onze blokpallets kiezen.

Blokpallet dubbeldek zwaar 115x115cm

Een blokpallet die toch echt wel boven alle anderen uitsteekt, mogen we je daar even iets over vertellen? We willen het kort hebben over de: ‘Blokpallet dubbeldek zwaar 115x115cm’ dit is toch wel echt een robuuste en betrouwbare pallet. Hij is aardig aan de maat en valt dan ook onder de gewichtsklasse zwaar (15-20kg) daarbij komt dat deze pallet maar liefst tot 2000 kg kan tillen! Dat zijn 24 volwassen mannen op die ene pallet! Dat wordt stapelen, want met 24 man op een ruime vierkante meter wordt wat krap denk je niet?

Ben jij zelf eerder opzoek naar een lieve pallet? Misschien wat kleiner, of is een lagere draagkracht ook voldoende? Dan hebben wij ook nog genoeg keuze! Alle opties vind je op de pagina met blokpallets.