Blokpallets Amsterdam

Blokpallets en haar variaties, levert de Palletcentrale in Amsterdam

Blokpallets Palletcentrale

Blokpallets, daar weten wij bij De Palletcentrale alles van. Met onze 50 jaar aan ervaring in deze branche zijn wij uitgegroeid tot dé marktleider in pallets. We bieden jou inmiddels 30 soorten blokpallets aan in onze webshop! Ook onze blokpallets, nieuw of oud, leveren wij in heel Nederland en dus ook bij jou in Amsterdam!

Ben jij al bekend met de verschillen tussen alle pallets? Los van het materiaal; hout, kunststof, houtvezels etc., verschillen pallets:

  • in het gewicht dat zij kunnen dragen
  • in eigen gewicht
  • in opbouw
  • in behandeling
  • in status

Op de website van Palletcentrale kun je dan ook filteren op gewicht, draagvermogen, staat en formaat. Zo vind je altijd de blokpallet die in jouw straatje, in Amsterdam, past.

De blokpallets voor jou

Welke blokpallet is geschikt voor jouw bedrijf in Amsterdam? Misschien is een nieuwe blokpallet de ideale oplossing of juist een gebruikte pallet? We informeren jou graag over alle ins en outs van onze blokpallets. Bij Palletcentrale hebben inmiddels 50 jaar ervaring met alle soorten blokpallets en meer.

Blokpallets hebben één bijzonder groot voordeel. Je kunt ze aan alle vier de kanten oppakken. Hoe je ook aan komt rijden met je hefttruck. Hoe je de pallets ook hebt weggezet, of oppakt, je kunt er altijd bij. Dit voorkomt veel puzzelen en onhandigheden. Dit is dan ook dé reden dat veel van onze klanten in de omgeving van Amsterdam voor een van onze blokpallets kiezen.

Blokpallet dubbeldek zwaar 115x115cm

Een blokpallet die toch echt wel boven alle anderen uitsteekt, mogen we je daar even iets over vertellen? We willen het kort hebben over de: ‘Blokpallet dubbeldek zwaar 115x115cm’ dit is toch wel echt een robuuste en betrouwbare pallet. Hij is aardig aan de maat en valt dan ook onder de gewichtsklasse zwaar (15-20kg) daarbij komt dat deze pallet maar liefst tot 2000 kg kan tillen! Dat zijn 24 volwassen mannen op die ene pallet! Dat wordt stapelen, want met 24 man op een ruime vierkante meter wordt wat krap denk je niet?

Nu we jou hebben geïntroduceerd aan deze echte Amsterdamse schoonheid van een blokpallet ben je misschien wel nieuwsgierig naar alle opties? Deze vind je op onze pagina met blokpallets Zo ben jij misschien wel opzoek naat iets kleiners, of is een lagere draagkracht ook voldoende? Dan hebben wij ook nog genoeg keuze!