Blokpallets kopen doe je bij een betrouwbare leverancier

blokpallet kopen

Blokpallets kopen? Opzoek naar een betrouwbare leverancier? Na 50 jaar kunnen wij zeggen dat wij zeker de kennis in huis hebben op het gebied van pallets. Nu kunnen we pagina’s vol schrijven met informatie over pallets (en dat doen we dan ook zeker!) maar op nu hebben we het graag over misschien wel één van de bekendste pallets: blokpallets.

Vakjargon die we je uitleggen voor je blokpallets koopt

Laten we beginnen met wat vakjargon. Bijvoorbeeld: een omlopende pallet? Wat bedoelen we hiermee? Omlopend moet je letterlijk nemen. Als je een omlopende pallet koopt, heb je namelijk een pallet met latten die het onderdek vormen. Deze lopen uiteraard geheel rond: aan alle 4 de kanten zit aan de onderkant een ondersteunende lat.
Dit helpt jou misschien wel bij het zoeken, vinden én kopen van de ideale blokpallet voor jouw opdracht.

Een blokpallet, de naam zegt het al

Zoals de naam je misschien al een klein beetje heeft verklapt, bestaat de blokpallet uit blokken! Het onder- en eventueel het bovendek, bestaande uit planken, worden bij elkaar gehouden door deze houten blokken, of officieel ‘klossen’. Het kiezen voor blokken als dragers van de pallet is een bewuste keuze. We vertellen je meer.

Blokpallets koop je voor het gemak

Wanneer je een blokpallet wilt kopen, heb je die keuze waarschijnlijk gemaakt met een reden: je kiest voor gemak. Wij snappen de keuze voor dit type pallet, dan ook maar al te goed! Blokpallets zijn namelijk uitermate praktisch. Doordat blokpallets geen balken hebben, die de vorken van een vorkheftruck belemmeren, kun je de pallet van alle kanten optillen met de heftruck.

Als je nu alle blokpallets wilt kopen, en je wilt ze graag allemaal op een rijtje bekijken, verwijzen we je graag naar onze blokpalletpagina. Als we jou kunnen helpen bij het kiezen; welke blokpallet moet je nu kopen? Dan horen we graag van je.

Nog even kort waarom wij een betrouwbare leverancier zijn:

  • We hebben een 100% palletgarantie
  • We maken zelf pallets
  • We knappen pallets op
  • We hebben 50 jaar ervaring
  • We hebben een tikkeltje liefde voor pallets

Maak a.u.b. uw keuze: