50 JAAR PALLETCENTRALE
DAT WORDT EEN FEEST OM NOOIT TE VERGETEN! 

50 jaar Palletcentrale: dat hebben we samen bereikt, dus dat willen we graag samen vieren. Met jou, je partner en je kinderen. En niet zo’n beetje ook!

Zaterdag 15 juni staat er een gevarieerd programma op de rit, waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Natuurlijk krijg je ook alle tijd om op je gemak lekker bij te kletsen, onder het genot van allerlei heerlijke hapjes en drankjes. ‘s Avonds openen we de deuren van onze eigen trendy PC Club.

Dan blazen we samen het dak er echt af. Om te zorgen dat jij hier volop van kan genieten, hebben we een oppasservice en entertainment geregeld voor de kinderen.

Ticket

Bij het inschrijven heb je een ticket met barcode per email ontvangen. Neem deze mee (mag ook middels telefoon gescand worden) zodat je tot de locatie kan worden toegelaten en jouw aanwezigheid geregistreerd kan worden. De ticket geldt voor alle personen die door jou zijn aangemeld.

Het programma

Datum: zaterdag 15 juni 2019

Tijd Omschrijving
15:00 uur Ontvangst/inloop collega’s
15:15 – 15:30 uur Welkom en speluitleg
15:30 – 17:15 uur Verschillende “sportieve” activiteiten
(mogelijkheid tot douchen of opfrissen na de “sportieve” activiteiten)
17:30 uur Ontvangst relaties
17:45 – 19:30 uur Borrel, foodtrucks en entertainment
19:30 – 24:00 uur Opening PC Club met om 21:30 uur een optreden van Jan Smit
Week na het feest Bekendmaking donatiebedrag jubileumfeest via de mail

 

Jubilieum 50 jaar

Rookbeleid

Omdat we dit event groots uitpakken en er gedurende de de dag veel mensen op het terrein aanwezig zijn, is het vanwege brandveiligheid belangrijk het rookbeleid in acht te nemen. Er is een tent voor rokers centraal op het terrein geplaatst. Alleen in deze tent is roken toegestaan.

Route

Voor vertrek kan je het beste de actuele verkeersinformate bekijken op www.vananaarbeter.nl

Parkeren

Er kan op het terrein geparkeerd worden. Er zijn parkeerwachten die je een parkeerplek zullen toewijzen.

Cadeautip? wat betekenen voor een ander!

We voelen ons een gezegend mens. Want eerlijk is eerlijk: we hebben alles wat we ons kunnen wensen. Je maakt ons dan ook het meest blij als we samen iemand anders blij kunnen maken. Dus, mocht je ons iets cadeau willen geven, zou je dan een bedrag willen doneren? Al het geld wordt verdeeld onder de Hersenstichting en de Stichting Ypsilon (die familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid verenigt).

Je kunt de donatie overmaken op rekeningnummer NL10 RABO 0328 7514 99 t.n.v. de Palletcentrale Groep B.V. o.v.v. donatie jubileumfeest. Alvast bedankt!

Dagen tot het feest